Art class with mommy

Bukan susah sangat nak buat anak happy.Apa yang diperlukan hanyalah sedikit masa dan creativity.Kalau tak mampu nak create creativity sendiri,byk kedai kat luar sana yg boleh membantu.Apa yang perlu hanyalah sediakan $$$ ini.Masalah pun selesai.Hihihi!

Jadi untuk ibu yang teringin nak bikin macam2 aktiviti dengan anak tapi ada sikit malas campur kedekut.Malas tu sbb banyak kerja lain pastu sibuk hal sendiri jugak,jd taktau time bila nak selit masa tu utk buat aktiviti dengan anak.Plus nak buat ni bkn 15 minit siap.

Haritu masuk kedai jual barangan utk craft tapi apa-apa hal kita serbu kotak utk mana brg yg nak clearance dulu.Hihihi!


Dapat la satu kotak ni dalam $2 gitu.Orait la so tak la terkesan sgt kalau beli beberapa kotak.Ahaks!


Jadi lets start our project. Color tu takleh guna langsung.Keras dah masuk angin agaknya.Maklum la beli barang reject.Hiks!Nasib I ada marker color2 tu.


Budak ni mmg happy dan excited sangat sbb dia mmg suka buat aktiviti craft mcm ni.Nak hantar masuk kelas rasa mcm tak berbaloi pulak sebab berkemungkinan nanti sebulan kami ke Perth.Tapi tak confirm lagi.Itu yg duk main tarik tali tu.


1 dog 1 cat yg dah ready mcm ni.Tunggu kita make up bg cantik je lagi.


Mmg bersungguh-sungguh dia buat.


Then siap.Korang mesti boleh agak la kan mana satu yg I buat mana satu yg Damia buat.Tapi bila dah siap mcm ni,terus dia ngaku yg dog tu dia buat,yg cat tu I yg buat.

Suka hati kau la anak.


2 comments:

rostina76 said...

comelnye puppy & kitty Damia bt tu. mmg ada bakat!!!

Tengku Damia said...

Hehehe!Menjadi sangat la kan kak ros.hihihi.

There was an error in this gadget

Read.Think.Express

Trust Yourself When Others Doubt You



Email me