Wedding my cousin 2014


24 October 2014 berlangsungnya majlis ijab & qabul my dear cousin Farhanah.Isk!Isk!Isk!Sepupu main rumah pondok zaman kecik dolu2.Sekarang dah bergelar isteri orang.Hihihi!How time flies.Nostalgia tuuuu.

Tapi tak banyak sangat la pic yg nak di share.Janji ada sbb kdg2 bila buka balik entry lama2 pasti terkenang kembali.Ewah!

Jadi I memang pepagi lagi dah bertandang kerumahnya.Takde la buat apapun selain dari buat sibuk dan buat bising jer la.Kikikiki!

Tapi dah petang sikit baru dapat task tolong touch up sikit hantaran.Lain2 kerja takde so banyak spent time dengan sembang tak henggat jer la pastu makan.Heaven kan.Majlis akad nikah pada malam harinya so tak rushing mana la.I pun just tunggu my mom yg as usual la mesti kena jadi orang dapur.


Kita touch up apa yg perlu ditouch up.Deco hantaran very the simple dan I like the idea plus a friend of mine yg buat.Berminat you can contact her via FB : NADIA DARINA WEDDING. Dan my friend ni tak terhad pada wedding je,untuk birthday party,baby shower,aqiqah semua boleh.


Pelamin yg simple tp sangat menarik.Ni view dari atas meja yg bakal menyaksikan bapa saudara I sendiri yg akan akad nikah anaknya nanti.Btol tak ayat I ni?Kikikiki.


Ini geng2 crash the wedding nih.Hahaha!Bunga somel santek td terpaksa diselamatkan dan diletakkan kat bahagian tinggi bila makhluk-makhluk kecil ni duk bermain kat area pelamin ni.Paling kena jaga2 makhluk paling kecik tu sebab tangan dia sangat la pantas.Zapp!Menangis la kau lepas tu.Sbb hantaran pun ada satu yang dia tolong deco kan.Nasib boleh cover kawasan yg koyak tu dengan reben.Muahahaha!


Ini gambar kenangan selepas akad nikah.Alhamdulillah.Actually malam tu temanya color baby blue + peach or biru tapi I is terlupa jd nampaknya tudung je ikut tema.I bantai pakai jubah hitam je.Kikikiki!

Part hantaran I suka keep gambar sbb I pun ada gak tolong sikit2 buat hantaran kahwin ni tapi takde la secara serious pun.Paling last I ada buat hantaran utuk anak saudara sebelah my hubby tp yg tu later la I cerita.Hihihi!


Hantaran lelaki pada pihak perempuan.


Hantaran perempuan pada pihak lelaki.


Ini pun pic with my cousin.Adik-beradik my cousin dan anak saudaranya.Kiranya anak sepupu I la kan.Hehehe!

Keesokan harinya majlis kenduri dan pada hari yg sama 3 kenduri kami kena attend.Fuh!Memang penat la tapi seronok.Lagi la bila attend kenduri my cousin ni dapat la jumpa kawan2,sandara mara jauh dan dekat,dapat makan sesedap pastu lupa terus nak snap gambar bebanyak.Jadi skang ni tunggu ihsan dari pic orang lain la yg snap.Sedey!Hahaha!


Last but not least picture with our friend Eg dan my cousin.Eg ni kawan yg kenal dari zaman tak mumayyiz lagi.Wahahaha!Skang memasing dah kahwin dah beranak-pinak dah.Kikikiki!

Dan to my dear cousin "Selamat Pengantin Baru"

No comments:

There was an error in this gadget

Read.Think.Express

Trust Yourself When Others Doubt You



Email me