Cuci mata mode~

Khamis haritu hujan sepanjang hari tapi Jumaat hujan macam malu-malu pulak.Kikikiki!Straight to the point,cuaca elok jadi jom kita pergi jenjalan.Hahahaha!

Around 10 am kami gerak.Misi utama tak lain tak bukan mmg nak cuci mata jer.Sungguh tiada niat2 lain.Hahaha!

Memang cuci mata sangat la kan sebab bila enter jer pintu masuk,dah keluar masuk beberapa butik,eh,TERpandang pulak booth kat tengah-tengah dunia ni ngah buat sales 50% tau.Dang!

Actually dah banyak kali I duk ulang alik kat booth ni everytime datang sini shopping groceries dengan suami tapi tak decide nak beli apa2 sbb I rasa still mahal kot.Hehehe!Barang kat sini mmg cuteness overload la tapi mcm tak berbaloi nak beli.Tapi haritu bila half price tu,terus menyinggah.

Terpandang pulak beg comel yg size agak kecik dari beg Damia bawak ke kindy.Beg kindy Damia haritu kami just beli kat K Mart jer dalam $10 kot.Beli beg Dora tapi mmg cantik cuma I rasa agak besar utk dia.Last time masa beli I taktau lagi macam mana kindy kat sini.Ada bwk buku ke tak tapi sekali beg hanya untuk isi bekal semata-mata.Jd dh beli beg,tgn mak dia ni gatal pulak nak match dgn botol air.So beli baru la dua2.Beg yg I beli tu dlm $40 jugak tp dah dapat less 50% so kira orait la.

Perempuan oh perempuan.Kalau bab membeli mmg tak pernah nak cukup.Kikikiki!Itu yg orang lelaki selalu pening tu.


Sibuk nak bergambar sangat sampai tak perasan cover stroller tak bukak walau dah ada kat dalam mall.Kikikiki!Sikit tak sikit,dah byk sgt benda cute kat sini,dua beg jugak kita.Kikikiki!Ini sajer jer que dua orang sbb nak paperbag punya pasal.Hahaha!Tante Frida pun terlibat sama.Dari nak tengok jer end up dengan beli jugak untuk lil boys dia Dave dan Rai.Kikikiki!



Cutekan?Kecik molek jer ngam2 size Damia.Hihihi!Ringan pulak tu.

Jadi haritu mmg window shopping betul la sbb I just belek2 barang dan beli apa yg penting jer.Selebihnya kita tunggu datang dengan suami.Aim jer dulu.Hahaha!

Tapi serious rasa seronok sangat haritu duk belek2 barang sesatu.Dah la barang2 kat sini unik2 dengan combination warna yg mmg pufff!Tak tahan hoi.Harap kekangan duit dengan planning pindah rumah jer yg buat bantut sikit nak membeli tu.

Selalu kalau datang dengan suami bukan takleh window shopping tapi dari mood nak window shopping yg meluap-luap boleh hilang kalau angkut Damia sekali.Takde maknanya.Hahaha!Dan haritu si kecil Dian pun byk tidur so itu yg seronoknya tu.

Haish!


No comments:

There was an error in this gadget

Read.Think.Express

Trust Yourself When Others Doubt You



Email me