Bagaimana saya manfaatkan BB1M saya.Hahaha!

Maka BB1M aku sudah selamat dihabiskan kat MPH Subang.Tapi sebab dah rambang mata sangat last2 kena top up lagi cuma orait la sbb kalo kita spend semua voucher tu,MPH bagi lagi rebat RM10.Kira orait la.
Dua beg besar berisi of cos la buku.Hihihi!

Cuma bila dikeluarkan isinya,nah,pastinya bukan semua buku aku.Yang sebelah kiri tu semua Damia punya,sebelah dia pulak Abah aku punya,last yang tiga buah tu baru aku punya.Aik?Voucher buku siapa sbnrnya sekarang?Hahaha!Tapi takpe la.Nanti aku pergi lagi beli buku aku pulak.

Tapi kalo ingat haritu aku duk pung pang pung pang psl tak puas hati dgn student yg jual balik voucher tu walhal kalo manfaatkan betul2 BB1M tu,kurang2 dah lepas 2 buah buku rujukan.Maklum la sebijik-bijik bukan murah.Dan aku fikir,kalau xnak sgt guna beli buku rujukan,apa kata kita spend untuk orang lain punya buku.Dapat jugak manfaatnya sbb kalau pegang cash pun,setakat mana sgt RM200 tu.Boleh habis beli barang yg ntah hapa-hapa dalam beberapa saat je.Percaya la.Lagi-lagi kalo guna takat nak beli top up.Huhuhu!Tapi itulah.Macam sorang kwn aku ni cakap,kita tak akan tahu niat orang so kita fikir positif je la ye : )

2 comments:

Mince4AM said...

buku ikhtiar penyembuhan penyakit tu ada jual kat darus syifa'. RM 10 jer..agak2 kat mph harga dia 15 kan?

Syafinaz said...

Shabri,hor RM15.beza byk gok tu : )

There was an error in this gadget

Read.Think.Express

Trust Yourself When Others Doubt You



Email me