Little Dian masuk 3 months

Tinggal lagi 2 hari si intan payung I ni nak masuk 3 months.Cepatnya masa berlalu.Tengok gaya tidur tak macam baby 3 months tapi dah macam budak 3 years old.Kikikiki.Ini kerana si Dian busuk masam ni gaya tidur adalah gaya bebas.Contoh mcm inilah.Takmau tidur dalam baby cot dia tapi nak tidur selit2 dengan orang pastu posisi tidur macam orang besar.Sigh!Memandangkan yang umur 3 tahun tu pun ada sekali kat katil ni,huh,posibility esok ada orang jatuh katil adalah tinggi.Sumpah space untuk I ngam2 letak badan jer.Nak pusing pun takleh.Crowded hoi!Actually post ini adalah testing guna Ipad dan serious tak best.Agagaga!Ok just nak gtau jugak kat sini,tadi g cari barang nak buat pizza kat Jaya Grocer tetiba jumpa Hanis Zalikha tengah beli barang dapur jugak.Tapi malu say hi.Kikikiki!Sekali bila keluar nak ke kereta,kereta dia park sebelah kereta kita.Kikikiki!Tapi ini bukan 1 st time jumpa pun sbb dulu pernah sekali kerumah dia pergi beli biskut raya dengan mak dia.Phew!Itu jer pun nak gtau.Motip sangat.Choi!

No comments:

There was an error in this gadget

Read.Think.Express

Trust Yourself When Others Doubt You



Email me