Happy anniversary

"Happy anniversary!!!"....tapi bukan untuk orang yang kat bawah ni tapi ucap kat diri sendiri sebenarnya
Pejam celik pejam celik dah masuk tahun keempat dah
Alhamdulillah syukur ke hadrat Nya
Lagi2 bila dah ada yang baju pink kat tengah tu

Rasanya hingga saat ini segalanya berjalan sempurna
Apa yang dirancang berjalan lancar
Pendek cerita pada aku segalanya lengkap
Alhamdulillah syukur ke hadrat Nya
Dan pastinya this year tiada romantic dinner sbb puasa

Romantic dinner time berbuka je la jawabnya
Tapi tak romantik mana juga
Sbb anak as usual suka buat huru hara
Campak nasik merata-rata

Bunga?
Usahkan bunga,pasu pun belum tentu ada.Haih!
Takpe la janji dia ucap tadi
Sweetnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
Tapi excited tak lama
Lepas ucap dia terus membuta
Sakit hatikan?????

Tapi tak apa
At least present aku dah dapat awal2
Masih seperti tahun sebelumnya
Cuma,bukan itu yang aku pinta

Pintaku................
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ya ALLAH Ya Tuhanku! Berkatilah perkahwinan kami ini dan semoga kami sentiasa dibawah lindunganMu Ya ALLAH.

Yang kat atas ni usia perkahwinan diorang dah masuk 31 tahun,aku baru 4 tahun.Haih!

1 comment:

Anonymous said...

happy anniversary.ma nge abah lg romantik,ngeh ngeh ngeh-kakak

There was an error in this gadget

Read.Think.Express

Trust Yourself When Others Doubt You



Email me