Mixed meat

Bangun pagi ni laparnya perutku.Mestila lapar kat perutkan.Hihihi!

Try makan roti,haish,tak jalan.Ni dah mcm simpton kawan baik nak datang ni.Semalam rasa nak makan coklat dan pergi borong kat IGA.

Pagi ni terasa nak makan mixed meat pulak.Alahai nafsu!Tak agak2.

Jadi gigih tau kita turun bawah pergi tapau kat kedai kebab.

Alhamdulillah.


Inilah dia.Tapi dah dua kali beli ni dengan uncle.Kalau pekerja dia yg I pernah story muka mcm Melayu tu,mmg banyak gila dia letak.Pastu dia goreng daging tu lagi mouthwatering I tell u.Mungkin sbb letak byk sesoning kot.Pastu dia goreng lama sikit.Tapi this uncle kejap jer dah siap lepas tu mcm kurang sikit dari mamat tu.Kikikiki!

Sempat lagi buat perbandingan.


Sampai rumah makan ni berebut dengan Damia.Tak sangka pulak anak dara pun suka.Bendanya simple jer.Campuran daging lembu,kambing dan ayam.Pastu fries.Sos yg I mintak sweet sos.I tak suka sangat mayonnaise kat sini.Rasa mcm masam kalo letak byk.

Benda simple je tapi makan ni boleh kenyang sampai petang.Hihihi!Harga satu plate besar ni $12.90.Actually kat kedai ni ada gak jual baklava dan turkish delight tu tapi nampak mcm x menarik sangat.I ni suka gile baklava tapi tak suka yg nampak kering sangat.Hihihi.Banyak cekadak la pulak.

Niat asal post gambar ni nak bagi orang tengah pantang terliur tapi sekali tengok lauk pantang dia,memang kecik hati.Muahahaha!

Tak agak2 kau mama yang Nasty punya lauk pantang.Phew!

No comments:

There was an error in this gadget

Read.Think.Express

Trust Yourself When Others Doubt You



Email me