Kosong,kosong,kosong

Blur.....
Blurr.....
Blurrr.....
Blurrrr.....

Maklum la surirumahtangga.Kalau kerja opis boleh jugak cerita pasal outing dengan officemates,family day ofis,kerenah clients,bos yang best or annoying tahap rasa nak cili jer mulut dia,atau achievement kita selama berkhidmat,scope kerja kita atau apa2 la........

Dan jauh sekali jugak seorang yang join MLM.Kalau tak boleh gak cerita pasal event,course yang kita attend atau achievement.Tapi nan ado.

Tapi I is takde semua tu sebab I adalah bos dan I jugak employee.Hahaha!Jadi setakat cerita bosan harini uli tepung nak bikin roti sardin tu pun dah rasa best sangat2 punya cerita dah.Hahaha!Kesian (untuk I lettewwww!)

Dulu masa busy dengan kuliah,ada gak point sikit2 nak bercerita.Huks!Pathetic betul la life kita sejak dua menjak ni tapi kat mata orang la sebab tuan empunya badan haaaapppppppppppppyyyyyyyyyyy jer manjang cuma sindrom bengong tu ada la jugak datangnya kadang-kadang.

Hmmmm.............tadi baru lepas menggedik ber"skype" dengan suami dan sekarang balik rutin asal,nak mandikan anak pulak.Tapi masalahnya si kecik tu belum habis lagi membuta.Tah apa yang penat sangat macam la I mintak tolong buat kerja rumah ke apa.Dia tu bayi lagi.

Anak yang besar pun membuta jugak.Tapi yang ini biarlah tidur dulu sebab asal celik mata jer ada jer benda yang nak digaduhkan dengan kita.Dah la pandai menjawab sekarang ni.Phew!Baru anak dua dah huru-hara hidup.Inilah yang nak di tune kan balik nih.Tak mudah hokkey!

So from now and onward,I akan tulis or cerita jer apa yang berlaku dalam life kita yang best nih.Mih!Mih!Mih!Dah la follower 29 orang je bukan 29 juta T - T 

So lepas ni kita akan rajin cerita pasal aktiviti I seharian dgn masak-memasak sebab itu bakal jadi pekerjaan tetap dan tidak berpencen tak lama lagi.Bab masak2 ni,nak kata level terrer sangat sampai potong bawang tutup mata tu takde la,tapi setakat ni alhamdulillah suami tak pernah lagi kena diarhea lagi sebab makan masakan kita atau tetiba tolak pinggan ke tepi sbb masakan tak menepati spesifikasi.Berani dia buat macam tu?.Mohon jauhlah.Amin.

Jadi sehingga saat ini I tetap jugak tak tahu nak cerita apa.Ok sekian.Choi!

No comments:

There was an error in this gadget

Read.Think.Express

Trust Yourself When Others Doubt You



Email me