Aqil's 7th birthday party

Aqil's 7th birthday party harini tapi kita tak dapat join sebab ada exam harini untuk paper Business Communication maka kirim anak dengan kirim present sajork la.Sedih jugak sebenarnya tak pergi tapi bukan sedih tak dapat join the party tapi sedih kat anak dara seorang tu kena tumpang mak sedara sendiri.

Lagi sedih bila akak kita balik cerita Damia takut dengan maskot A&W tu tapi duduk rapat-rapat kat dinding sorang-sorang sbb kena tunggu mak sedara dia snap gambar.Sian wooo!Tapi pandai pulak behave bila ibu sendiri tak join sbb biasanya kalau kita ada sekali,anak dara kita tu confirm jadi hero la kat party tu.

Tak tahu la kenapa kebanyakan budak-budak bila parents dia ada sekali,habis hilang perangai comel tapi bila parents tak ada sekali pandai pulak dia bawa diri.Isk!

Birthday boy Tengku Eikmal Aqil.Dah masuk 7 tahun dah.Ingat waktu baby dulu Aqil ni suka panggil kita "Abu".Time tu tak kahwin lagi.Hahaha!

"Happy 7th birthday to Aqil"

Ooooo,inilah budak yang sweetly behave tadi.Rasa macam impossible pun ada.Hakhakhak!

Hakim dan Rafhanah yang excited.

Dah nama anak sendiri kan?Pic mestilah lebih dari pic orang lain.Hihihihi!

Apapun Damia really had a good time la harini sampaikan dah tiba dirumah pun still nak pakai jugak cap kertas tu.Btw,thank you for the invitation : )

No comments:

There was an error in this gadget

Read.Think.Express

Trust Yourself When Others Doubt You



Email me