Happy wa cakap lu...

Saya mungkin tidak berblog dalam masa 3,4 hari ini kerana hubby tercinta pulang menjenguk isteri dan sumo keciknya setelah sebulan kami kepingin untuk bertemunya.Maklumlah saya dan hubby ni PJJ (Perkahwinan Jarak Jauh).Kalau lagu Sheila Majid-Antara Anyer dan Jakarta ini versi kitorang Antara Marang dan Port Dickson.Nak jugak..mengada-ngada gitu!Hehehe.Kerana gembira bila encik suami beritahu ambik cuti hari Khamis,bermakna masa dia dan anak dan saya adalah lebih panjang kalau nak dibandingkan sebelumnya bila mana saya hanya dapat berjumpa suami dari Jumaat hingga Ahad sahaja.Sabor jer laa.Saya redha kerana suami mencari rezeki dan saya gatal nak sekolah balik dah elok2 duduk dekat dulu.(Amik ayat my mum)huhuhu!Garang orang tua tu.Asyik marah jer.Bila remind dia kalau marah2 nanti cepat tua,pandai pulak tarik balik statement maut tuh.Heh!Jadi kerana gembira,tak sedar melakukan perlakuan seperti dibawah!Lompat bintang!
Model diatas sah2 bkn I.Main cilok jer ni!
Warning:Don't do this in the toilet,in the bedroom ok!Kalau orang luar tengok sure kena cop meroyan!

2 comments:

Wak Subardjo said...

Terima kasih kerana sudi singgah di laman blog saya sekejap tadi.

Syafinaz Ali said...

: )

There was an error in this gadget

Read.Think.Express

Trust Yourself When Others Doubt You



Email me