Aduh!Mannnissssnya!

Cute betul donut-donut dari Big Apple ni yang dipanggil Donashi,gabungan donat dan sushi.Dia punya cute sampai rasa tak sempat-sempat nak makan.Eiii!Pelahap!Kita snap snap dulu baru rasa!

Pek yang belum dibuka.Tapi banyak yang amat dan tak sesuai untuk family kecik macam saya.Tapi as a buah tangan untuk kasi dekat orang rasanya amat sesuai atau untuk dibawa ke pot luck party ke sesuai juga tapi itu untuk yang rasa nak senang jer la dan malas nak masak.Hehehe!!

Let's try yang ini.Yum!Yum!Yum! (Rasa satu tapi sudah tarik muka.Sangat mannnnnnnissss!)

Dan ini lepas tuh terus surrender.Untuk mereka yang suka manis bolehlah try tapi untuk saya rasanya satu dah cukup.Tak mampu untuk merasa yang ke2,ke3 dan seterusnya.

*Masih lagi entri yang tiada makna namun sajer jer la gatal nak share maner tahu ada yang teringin pulak lepas tengok ini.Hehehe!

No comments:

There was an error in this gadget

Read.Think.Express

Trust Yourself When Others Doubt You



Email me