Picisan #2-Oh!

Malaysia oh! Malaysia!

Orang buat dia pun nak buat.Asyik nak tiru orang jer.Bila nak ada originality sendiri neh??


Ala2 group Korea la neh.Walau tak minat pun lagu or drama Korea,tapi tak la jakun sangat sampai tak tahu langsung lagu2 Korea yang selalu dengar dari radio.Sorry!Sorry!Sorry!Sorry!Makka makka apa jadah ko duk sorry sorry tuh!Wakakaka!

Tu bukak2 baju,tak takut kena banned macam Faizal Tahir ke??hehehe.Artis lelaki bukak baju isu sensitif siap kena suspended bagai,tapi artis perempuan bukak sana,dedah sini,bareback bagai,senyap je.Tak ada pulak jadi isu.Dunia ni terbalik sudah agaknya.

Serious time pandang muka 3 orang nih posing,aku rasa kembang tekak semacam jer.Kalau ternampak time nak makan nasik sure hilang terus selera walau lauk dihidang superb giler!Oh!!!!!!Bluek!!!

Tapi deep down in my heart,aku rasa sedih giler dengan orang Melayu sekarang nih.Kadang2 terfikir,apalah yang diorang fikirkan?Apa diorang ingat nak terkinja2 sampai tua ke apa?

1 comment:

najmi said...

sungguh, luga tekak, K pop tu putih mulus nihhhh.siap mat love2 muka cute apa la nak jadi

There was an error in this gadget

Read.Think.Express

Trust Yourself When Others Doubt You



Email me