Kakak Damia

Pejam celik pejam celik..jangan pejam tak celik-celik,umur baby gurl kite dah masuk 10 bulan.Kejap jer masuk berlalu.Masa berlalu yang terlalu pantas atau aku sebenarnya yang terlalu banyak buang masa??Heh!

Tapi kocik lagi dia ni..ini bkn sebarang kocik tau..ini kocik dh boleh harap.Dah boleh jaga baby.Nak adik ke??Oh!Not now bebeh!Please try again later. 

Pic Damia dgn Rafhanah-Dibawah pengawasan sebab si kecik ni bukan boleh harap sgt.Mula2 sentuh jer...2 minit lepas tu kebarangkalian nak duduk atas si Rafhanah tu amat besar so be careful la yer Ibu Long.
 Cuit-cuit manja dulu

Tepuk-tepuk dulu siki-sikit





 Hambik!Semakin berani.

 Duduk jer sebelah.....pic sebelum tak sempat snap sbb amat ngeri.Ini adalah pic selepas kejadian.

Moral of the story:Sabar dulu la kot ye pun nak adik dalam masa terdekat nih.Huhuhu!

1 comment:

FastRi said...

huh.. ingatkan dah nak dpt adik

There was an error in this gadget

Read.Think.Express

Trust Yourself When Others Doubt You



Email me