Bosan

  • Rasanya agak lama tidak menulis.Bukan apa,tiada apa yang nak ditulis.Idea yang ada mencurah2 namun "mood" menulis itu yang tidak kunjung2 tiba.Lately jadual agak padat.Final exam tidak lama lagi.Preparation tak buat2 lagi.Study pun belum.Kacau2!Pejam celik pejam celik,dah nak habis semester 1.Sekejap jer rasa.Sekejap rasa atau diri yang banyak ponteng kelas?Hehehehe!Entahlah!

  • Hari Sabtu baru ni kejadian tak diduga.Tergolek ayam kat belakang rumah sebab lantai licin.Nasib sempat paut kerusi dan yang paling syukur tidak jatuh secara menduduk.Fuh!Sangat bahaya untuk kandungan.Panik sekejap my hubby.Abg ipar selamba sound "Dah terkehel dah leher anak ko!".Chait!Walau tidak teruk namun kesan masih terasa.Sampai hari ini masih terasa ketidakselesaan dibahagian belakang berhampiran pinggul.Risau jadi apa2,cepat2 pergi jumpa doktor.Selepas scan,syukur alhamdulillah tiada apa yang berlaku.Pendarahan juga tiada.Namun apa yang tinggal lenguh belakang yang amat menganggu jiwa.Sabar2.Dugaan!

  • Itu sahajalah rasanya.Masih lagi entri yang tiada makna.Hahahahaha!!!

1 comment:

Mince4AM said...

selamat berhati-hati (ditujukan utk diri sendiri juga hahaha)

There was an error in this gadget

Read.Think.Express

Trust Yourself When Others Doubt You



Email me