Cerita Bonda III

Post pagi raya taktau asal my hubby muka panic jer.Hehehe! (3rd raya)

  • Berlalu sudah Ramadhan dan saya juga turut menyepikan diri buat sementara waktu.Rasanya masih belum terlambat untuk mengucapkan "Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin" kepada semua.
  • Alhamdulillah saya berjaya menyempurnakan puasa selama sebulan tanpa sebarang masalah.Pertama kali rasanya puasa penuh.Syukur kehadrat Ilahi.Kandungan saya juga tidak mengalami apa2 masalah selama sebulan berpuasa.Anak bonda sangat memahami.Kalau hari biasa skip sarapan sudah rasa seperti ingin pitam.

  • Alhamdulillah juga padaNya kerana saya sudah melepasi trimster pertama juga tanpa sebarang masalah.Sekarang trimster kedua.Doa bonda harap keadaan masih seperti biasa kerana tugasan universiti masih banyak perlu diselesaikan.Final exam juga hanya tinggal sebulan sahaja lagi.
  • 1st scan - tidak minta print coz kecil sangat.Cuma dapat tgk & dengar baby punya heart beat.
  • 2nd scan- (19 July 2009 ) - kecik jer lagi anak ayah & bonda.



  • 3rd scan - (26 Sept 2009) - sudah besar.Penuh jer nampak.Condition baby sangat sihat walau jantina belum nampak.Ayah gembira,bonda bahagia.Ku panjatkan syukur sekali lagi.

4 comments:

Mince4AM said...

Selamat hari raya maaf zahir batin. sori x gi dumoh.Jagalah kandungan tu baik-baik. wase buleh anok puang..haha. Ok then, Chow

Syafinaz said...

En shabri,raya ni tak dpt dtg,raya korban jemput la dtg.bawak en fastri and family sekali.rasa belum terlamabat,selamat hari raya maaf zahir batin juga pd anda.yer dok anok puang?waser mcm laki sbb koho bekeng lening.hahahahaha!!

FastRi said...

berkorban ke di raya korban? kekgi jadi along sungguh ah. bln 1 ork? wape hb due? tp perut dok besor mana pun. siap blh paka baju.... baju mendape dok tau gitu org panggil

Kedai Hitam Putih said...

salam. berkunjunglah ke blog saya kalau ada kelapangan.terima kasih.

http://thekedaihitamputih.blogspot.com

There was an error in this gadget

Read.Think.Express

Trust Yourself When Others Doubt You



Email me