Sodap!

Cerita dalam kelas Service Marketing.

Lecturer:Which one do u prefer,dining at the restaurant or just take away? (dia bagi contoh western food restaurant)

Jawapan aku....

Aku:I prefer take away sir.

Lecturer:Why?

Senyum jer tapi tak jawab soalan dia sebab dah jawab dalam hati.Hahahaha!

Jawapan aku adalah,kalau bungkus steak bwk balik makan kat rumah,kau boleh makan guna tangan.Takyah bersusah payah pisau,garfu bagaikan?Hehehe!Kalau dah Melayu makan budu tu kan,payah tau nak tune gaya western ni.Minah kampung la katakan.Takleh lari punyalah.Hihihi!

Cuba bayangkan.....................giler heaven layan steak guna tangan.Nak lagi heaven kau duduk bersila depan tv,makan sambil layan cd Desperate Housewives.Ini adalah habit yg mampu buat abah aku naik darah.Tak ikut peraturan katanya.Hahaha!Makan harus kat meja mkn.Memandangkan aku ni selalu suka langgar arahan,rebel la konon,aku buat derk jer.Muahahahahaha!

Image!Yahoo.


No comments:

There was an error in this gadget

Read.Think.Express

Trust Yourself When Others Doubt You



Email me