Cerita petang Jumaat

Penat sehh!Apa pun sebelum tu takziah buat family arwah Din Beramboi.Aku suka benor dengan pak cik sorang ni.There is no Pakcik Karim anymore yang teramat annoying giler sebab asal nak makan jer pergi umah family si Afi (die hard fan Afi & Abah tahu la citer tuh.Huhuhu!)Tak ada lagi la lawak pagi2 dengan si Aznil tu kat radio Era.Begitulah kehidupan.. : (


Bosan betul la pepetang Jumaat ni tak ada aktiviti.Eh,bukan setiap hari ke aku mmg tak ada aktiviti selain duk menelek Damia saban hari.Oh!Lupa2.


Sedih pulak aku tengok muke anak aku tu.Baru jer kena marah tadi dengan aku.Tak tahu la asal tetiba aku rasa naik angin sebab dia nak tidur tp takmau lepas tutttt dr mulut dia sampai pedih sangat dah rasa.Lepas aku marah buat2 pukul tangan dia,lepas jer dia nangis2 sampai kuar airmata,terus jer tidur.Isk!Rasa bersalah pulak sebab anak aku tuh baru 2 bulan.Sob!Sob!Sob!Serious aku sedih tgk muka dia ngah tidur sekarang satu lagi sebab dia pakai stoking ada telinga rabbit nampak comel giler.Eh?Apa kena mengena lak stoking dengan kesedihan aku ni.Takpe die bangun nanti aku menyusu dia lagi..arghhh!!!Pedih lagi!Sekian..

2 comments:

Mince4AM said...

lagi pedih lagi banyak pahala kot umi

Syafinaz said...

Itu ah.Betul doh hor.Redha..hehehe.

There was an error in this gadget

Read.Think.Express

Trust Yourself When Others Doubt You



Email me