Magic touch

Entry lama sajer je baru nak publish.Tempat kejadian kat Malaysia.

Cuma nak cerita setiap kita mesti ada minat memasingkan.Mcm I selain minat memasak dan baking,I pun minta buat gubahan tunang & kahwin.Tapi takde la buat secara serious sampai siap ada caj ke apa.Just buat suka-suka tolong saudara mara.

Dan apa yang pasti bila buat benda yang kita suka,penat sikit pun takde hal kan.Sajer je letak title Magic Touch sebab syok sendiri rasa mcm dah creative sangat lettew.Kikikikiki.

Jom la layan gambor.Takde la kebabom sgt pun sbb tuan punya badan nak simple je dan apa yang penting cost tak mahal sangat sbb ni baru hantaran tunang.








Masih lagi peringkat amatur.Mmg takleh lawan lagi la orang professional.Way to go tapi I tak minat pun bidang andam mengandam,pelamin bagai.Just takat minat deco hantaran tu boleh la layan sesikit.Ok chow!

There was an error in this gadget

Read.Think.Express

Trust Yourself When Others Doubt You



Email me